Balea tuferi za skidanje šminke

Balea tuferi namenjeni su uklanjanju šminke sa očiju. Postoje dve varijante ovih tufera, u zavisnosti od vaše kože ali po tome šta vam više odovara.


Tuferi u svetlo plavoj kutijici su micelarni tuferi, koji otklanjanu vodootpornu šminku  i ne sadrže ulje. Formula neguje područje oko očiju bez masnih tragova. Pogodno za one koje nose kontaktna sočiva.
Dok tuferi u beloj kutijici, micelarni tuferi koji otklanjaju vodotpornu šminku ali sa uljem. Formula sa biljnim micelarnim uljem i vitamiinom e neguje podučje oko očiju.

Obe kutijice u sebi sadrže po 50 tufera.  Tuferi su jako tanki i dobro natopljeni. Cena svake od ovih tufera je oko 150 dinara, česrto se mogu naći na sniženju.

Nakon više od dva mesea korišćenja, prednost dajem tuferima sa uljem. Mnogo bolje uklone maskaru, pa čak i kada je nanešena u više sloja. Dosta su blagi za oči i nakon korišćenja oči ne peku.
Koristim ih tako što prislonim na oko i držim par sekundi, kako bi se maskara omekšala. Nakon toga blago povlačim od ugla ka kraju nokta, tako više puta. Na taj način maskara u popunosti bude uklonjena.
Dok su tuferi bez ulja slabiji u uklanjanju maskare. I ako s dobro natopljeni, kada se prelazi preko kapaka oseti se blago grebuckanje i peckanje. Zato ih koristim za neke male korekcije maskare ili senki.


Da li ste koristile Balea tufere? Da li vam se dopadaju?


1 коментар:

Омогућава Blogger.