Balea Time to glamour - peel off maska za lice

U postu o kupovini iz Dm-a videli ste par maskica koje sam kupila. Prva koju sam isprobala bila je Balea Time to Glamour peel off maska. 
Kao i većina Balea maskica pa tako i ova dolazi u kesicama 2x8ml. Cena maske bila je oko stotinak dinara. 

Namenjena masnoj i mešovitoj koži. Sa sjajnim metalik efektom, za dubinsko čišćenje pora sa ekstaktom morskih algi. Uklanjanjem maske uklanjaju se i izumrle čestice kože, nečistoće i naslage sebuma. Za čistu i osveženu kožu. 


Tekstura maske je jako gusta sa metalik efektom i prijatnim mirisom.
Kada se nanese na lice oseća se blago hlađenje, nakon nekoliko minuta maska počinje da se suši. Kada se u potpunosti osuši, maska se skida u jednom potezu. Tako što ćete od kraja lica odvojiti masku i povući prema sredini.
Stanje kože nakon jako bolnog uklanjanja maske sa lica zaista je tako kako proizvođač navodi. Koža postaje čista,sveža, glatka, mitiseri smanjeni i bez sebuma. Oseća se blago zatezanje ali nanošenjem dnevne kreme taj osećaj nestaje. 

Kao što sam već navela uklanjane maske bilo je bolno. Jer se maska čvrsto zalepi za kožu ali i za sitne dlačice na licu. Iz ovog razloga je više neću kupivati i ako je maska zaista dobra.
Postoji i način uklanjanja maske toplom vodom ali se na taj način ona nema efekta.


Pišite mi u komentrarima, da li ste koristili ovu masku? Da li Vam se dopada?

5 коментара:

Омогућава Blogger.