Gde naručiti kozmetiku po povoljnim cenama?

Nedavno sam uspostavila saradnju sa sajtom Globalcosmetics.rs koji se bavi prodajom kozmetičkih proizvoda, poznatih brendova, po povoljnim cenama. 
Izdvojila sam par proizvoda koji su mi zapali za oko. Ukoliko želite da poručite neki od ovih proizvoda, možete to uraditi veooma jednostavno, klikom na naziv proizvoda ispod slike proizvoda.


Obogaćena mineralnim kompleksom sužava pore i kontroliše višak sebuma bez isušivanja kože.Posebno formulisanim ugljenohidrantnim kompleksom, hidratizira kožu tokom celog dana.Ulje biljke čajevca sa antibakterijskim svojstvima sprečava nastanak akni.Svakodnevnim korišćenjem daje mat i zdrav izgled koži.
Regularna cena joj je 1149 dinara, međutim preko mog koda možete je uzeti po ceni od 200 dinara.

Uklanja izumrle ćelije kože. masnoću prljavštinu, čak i bakterije.Pruža koži svežinu i čini je mekom.Koristiti 1-2 puta nedeljno. Pored višnje u ponudi su i od maline i limete. Redovna cena je 270 dinara, dok preko mog koda možete ga kupiti za samo 130 dinara.

Sa laktilom.Za suvu i iscrpljenu kožu.Vlaži, hrani i tonizira.Primena: Nanesite kremu na suve ruke. Utrljati čineći nežne masažne pokrete lagano od vrhova prstiju ka zglobu dok se potpuno ne upije. Redovna cena je 170 dinara, ali je sada možete kupiti po ceni od 70 dinara.

Imate ružnu naviku da grickate nokte. Postoji rešenje za to. Uz pomoć ovog laka ova navika će postati prošlost.

Ako Vam se dopao neki od ovih proizvoda. Naručite ih. Iskoritite moj kod i uzmite ih po niskim cenama.


Нема коментара:

Омогућава Blogger.