Golden Rose City Style maskara

Ćao drage moje devojke!  
Za danas sam Vam spremila jedan malo kraći post o jednom poklonu koji sam dobila za 8. mart. Ovoga puta je to o Golden Rose maskari. U potrošenim prozvodima videli ste Golden Rose maskaru ali samo u narandžastoj boji, koja mi je bila odlična. Kao poklon tražila sam ovu ljubičastu.


Razlika između narandžaste i ljubičaste je u izgledu četkice. Obe su sa silikonske samo je razlika u obliku iglica. Obe četkice su super, ali mi je ljubičasta praktičnija jer na jednoj strani su duže iglice a na drugoj kraće. Kraće su za donje trepavice a duže za gornje.
Maskara je u pakovanju od  9ml što je odlična količina, jer joj je rok trajanja  od otvaranja 6 meseci. Što se tiče cene, varira od radnje do radnje od 190 dinara pa sve do 250 dinara.Maskara se lepo nanosi na trepavicama, ne kruni se i ne slepljuje ih. Oblično ih podiže i izdužuje. Nije potrebno nanositi je u više slojeva. Jedina zamerka je što posle nekog vremena počinje da se razmazuje, ali i to se može rešiti. Zista odlična maskara, preporučujem da probate.Da li Vam se dopao post? Da li ste nekada koristile ovu maskaru?


3 коментара:

  1. odličan post :)

    http://moranamm.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. read our blog these methods should easily and safely allow you to recover any ZIP file password that you've forgotten. However, the actual time spent on the task varies.
    If you are unable to recover your ZIP password you can Call Toll Free +1-833-430-6109 Zip Customer Service Phone Number. for instant support like Zip Password Recovery etc.

    ОдговориИзбриши

Омогућава Blogger.